Hondenkennel

Hondenkennel

Hondenkennel

De hond is de meest trouwe vriend van de mens. Daarom verdient hij alleen het allerbeste. Wij weten als geen ander dat een goede huisvesting als een hondenkennel erg belangrijk is voor het welzijn van uw hond. De hondenkennels van Heass bieden bescherming en een veilig onderkomen voor uw viervoeter. Onze kennels zijn comfortabel, voorzien van een goed nachtverblijf zodat uw hond lekker buiten kan slapen en bieden voldoende mogelijkheden om in te spelen.

Hondenkennel assortiment

Het assortiment voor de hondenverblijven bestaat uit kennels, kennelpanelen, puppyrennen, nachtverblijven en omheiningen voor speelweiden. Met onze bijpassende accessoires zoals voersets kunt u uw hond nog eens extra verwennen. Een complete kennel, voor buiten!

Hondenkennels op maat en hoge kwaliteit
Naast standaardformaten en panelen bieden wij ook oplossingen op maat. Zo vindt u altijd een geschikte hondenkennel die precies past bij uw situatie. Zo leveren wij hondenverblijven aan dierenpensions en de particulier die één of meerdere honden houdt.

Wij gaan alleen voor kwaliteit en maken daarbij gebruik van duurzame materialen. Al het ijzerwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO-1461. Daardoor is het ijzerwerk sterk en robuust en jarenlang voorzien van een adequate roestbescherming. Wij leveren onze producten razendsnel en voor een scherpe prijs. Benieuwd? Bekijk hier onze prijslijst.

Contact
Wanneer u graag meer wilt weten over onze kennels, panelen of omheiningen, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.