Paardenboxen

Met de paardenboxen van Heass krijgt uw paard een goede en gezonde leefomgeving van topkwaliteit! Gunt u uw paard ook een echt thuis in uw stal? Dan is een Heass paardenbox wat voor u. Kwaliteit en veiligheid zijn de bouwstenen. Ontwerp en afwerking het eindresultaat van een robuuste en veilige constructie. Vind hier alles voor uw paardenstalinrichting en bekijk hieronder onze boxen, accessoires en stalramen en deuren.

Paardenboxen standaard en op maat gemaakt

Heass ontwerpt, produceert en monteert standaard en op maat gemaakte paardenboxen. Het voordeel van een standaard box (of losse wanden) is dat wij de basismodellen in eigen beheer en in serie produceren. Hierdoor hebben wij altijd wanden en deuren op voorraad en kunnen wij gegarandeerd snel en tegen een scherpe prijs leveren.

Wilt u toch net wat meer luxe voor uw paard? Dan is een luxe en op maat gemaakte paardenbox misschien meer iets voor u. Bij maatwerk zijn extra uitbreidingen en opties mogelijk. Denk aan afmetingen, het poedercoaten van de wanden in gewenste RAL-kleur en het creëren van een fraaie uitstraling van de spijlen. Ook is het mogelijk uw eigen ontwerp aan te leveren.

Alles voor uw paardenstal
U heeft de keuze uit kunststof of hardhouten (voor)wanden. Daarnaast levert Heass stalramen en deuren met veiligheidsglas, kunststof of hardhout. Met een enkelvoudige of tweedelige staldeur bijvoorbeeld in de vorm van een schuifdeur, omheiningen en een aantal accessoires, zoals een voer- en drinkbak, een ruif, een zadelstang of muurbeugel is de box compleet! Doordat wij boxen op maat aanbieden, kunnen wij voor iedere situatie of wens een passende oplossing bieden. Zo leveren wij paardenverblijven aan grote en kleine maneges, paardenstallen maar ook voor de particulier die één of meerdere paarden houdt.

Hoge kwaliteit
Staal en stalen constructies is waar wij sterk in zijn. Onze producten worden razendsnel en voor een scherpe prijs geleverd. Het ijzerwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO-1461, waardoor het op hoge kwaliteit jarenlang voorzien is van een adequate roestbescherming.

Prijslijst en afmetingen
Voor het standaard werk hanteren wij de volgende prijzen en afmetingen. Hierin staan de formaten van voorwanden met schuifdeur, tussen- en achterwanden en opties voor draaideurtjes en stalramen etc..

Contact
Bent u geïnteresseerd in onze paardenboxen, stalramen of staldeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie over onze producten en denken graag met u mee om een passend thuis voor uw paard te realiseren.