BUITENSTALLEN PAARDEN

Buitenstallen voor paarden zijn een ideale oplossing voor als u uw paard niet de hele dag binnen op stal hoeft te staan . Heass produceert en plaatst buitenverblijven zodat uw paard lekker naar buiten kan en zich te goed kan doen aan de frisse buitenlucht. Door het zien en horen van andere dieren en mensen behouden ze het kuddegevoel. Dit zorgt weer voor een tevreden en een gezond paard.

De ideale plaats van een buitenstal is direct in of aan het weiland of op de paddock, zodat de paarden direct naar buiten kunnen. Een belangrijk voordeel van de buitenstal is dat de paardenbox-wanden tegelijkertijd fungeren als stalwanden. Hierdoor zijn er dus geen dubbele wanden nodig. De wanden zijn paardbestendig en veilig waardoor ze lang meegaan.

ONZE BUITENSTALLEN

De buitenstallen, ook wel buitenboxen genoemd, zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Ze zijn te verkrijgen in standaardlengtes en breedtes in stappen van 3, 3.5 en 4 meter. Met of zonder overstek. Ook is het op deze manier makkelijk om een ruimte te creëren voor opslag van voer, zadelkamer, wasplaats etc. in uw buitenstal. Uiteraard is een buitenstal gewoon voorzien van een dak zodat het paard droog kan staan. Voor het dak hebben wij verschillende oplossingen, waaronder een geïsoleerd dak, zodat het bij elke temperatuur, zowel in de winter als in de zomer, aangenaam is.

De buitenverblijven zijn ook leverbaar exclusief dakplaten, dakgoot, en oversteekboei. De stallen zijn standaard opgetrokken uit wanden van kunststof en gegalvaniseerd staal.

Het is ook mogelijk om onze daken op eerder geleverde paardenbox wanden te plaatsen. Tevens zijn er nog extra opties verkrijgbaar zoals een staldeur en of stalraam in de achter en zijwand.

CONTACT

Meer weten of advies over onze buiten paardenstallen? Neem contact met ons op. Stuur een schets van uw situatie en we maken een passende offerte.