Stalen hekwerk en omheining

Stalen hekwerk

Stalen hekwerk

Heass biedt u een breed scala aan mogelijkheden wat stalen hekwerken betreft. Omheiningen die worden toegepast als afscheiding van tuinen, terreinen en dierenverblijven. Zo houdt u met een robuust stalen hekwerk ongenode gasten buiten en creëert u met een sierhekwerk een fraaie uitstraling aan uw pand.

Assortiment hekwerken

Ons balkonhekwerk en sierhekwerk hebben wij in de wijde regio aangebracht. Onze poorten hebben eveneens menig klant tevreden kunnen stellen. Deze producten worden op maat voor u gemaakt, waarbij we indien gewenst inmeten op de locatie of het hekwerk monteren.

Wij leveren onze producten razendsnel en voor een scherpe prijs. Al het ijzerwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO-1461. Daardoor is het ijzerwerk van hoge kwaliteit jarenlang voorzien van een adequate roestbescherming. Daarnaast wordt het stalen hekwerk eventueel gepoedercoat in de gewenste kleur.

Contact
Benieuwd naar onze oplossingen. Neen dan contact met ons op of bezoek onze showroom in IJsselmuiden. Alle prijzen worden op aanvraag verstrekt.