Toegangspoorten

Stalen hekwerk

Toegangspoorten

Op zoek naar een stijlvolle toegangspoort en hekwerk? Een poort biedt privacy en is bepalend voor het aanzicht van uw huis en tuin. Met een looppoort, schuifpoort of dubbele draaipoort van Heass, heeft u een mooie doorgang in het hekwerk. Daarnaast dienen deze flexibele afsluitingen ook ter beveiliging. Een goede toegangspoort en hekwerk heeft een inbraakwerende functie en houdt indringers van uw terrein.

Looppoort
Bij een looppoort gaat het om eenvoud. Hier hanteren we vaak standaard maatvoeringen (vanaf 100 cm). Wel zijn verschillende stijlen mogelijk. Denk aan robuust, klassiek of juist modern.

Schuifpoort
Een schuifpoort heeft als grote voordeel dat deze geplaatst kan worden zonder in te leveren op ruimte. Dit product wordt vaak gebruikt voor het afsluiten en beveiligen van bedrijfsterreinen. Wij leveren zowel standaard als maatwerk schuifpoorten.

Dubbele draaipoort
Wij leveren verschillende soorten dubbele draaipoorten. De standaard draaipoorten worden geleverd vanaf 2 meter doorgang. Het is ook mogelijk om een draaipoort te produceren die precies aansluit naar uw wens of situatie.

Al onze toegangspoorten en hekken worden gemaakt naar de nieuwste technische ontwikkelingen en mogelijkheden. Wij werken alleen met materialen van hoge kwaliteit. De onderdelen zijn verzinkt, onderhoudsarm en indien gewenst voorzien van een poedercoating.

Automatisch
Uw schuifpoort of dubbele draaipoort automatisch laten openen? Dat kan! Onze schuifpoorten en dubbele draaipoorten kunnen voorzien worden van automatisering. Met één druk op de knop opent het hek zich.

Contact
Meer weten over ons gamma aan poorten? Laat u geheel vrijblijvend informeren of vraag direct een offerte aan. Onze showroom is gevestigd in IJsselmuiden.